Home
Kantoor
Contact
Ligging
Te Koop
Uit de hand & Openbaar
Links
Brochures
 
- Vanuit richting Grembergen-Zele-Hamme : Steek de Scheldebrug in Grembergen richting Dendermonde over, rechts voorsorteren, je komt dan op een tweevaksbaan de Noordlaan. Het kantoor bevindt zich dan enkele honderden meters verder aan de rechtse kant nr 128 aan de verkeerslichten en zebrapad tegenover het Oscar Romerocollege.

- Vanuit de richting Appels-Oudegem-Schoonaarde :

Je volgt de Gentse steenweg in Dendermonde richting centrum, steekt de Denderbrug over volgt dan links mee de Noordlaan. Het kantoor bevindt zich dan aan de linkse zijde nr 128 van de Noordlaan aan de verkeerslichten tegenover het Oscar Romerocollege.

- Vanuit richting Sint-Gillis-Lebbeke : Als je Dendermonde binnenrijdt over de spoorwegviaduct slaagt u rechts af aan het rondpunt en rijdt de Leopold II laan op. Aan het einde van de Leopoldlaan sorteert u links voor en slaagt u links de Noordlaan op. Dit is een tweevaksbaan, Enkele honderden meters verder aan de rechtse kant van de baan nr 128 tegenover het Oscar Romerocollege en aan de verkeerslichten en het zebrapad bevindt zich het kantoor.

- Vanuit richting Baasrode-Buggenhout : Je volgt de Mechelse steenweg richting centrum. Je steekt het kruispunt met de Leopold II laan-Noordlaan-Mechelse steenweg over. Je komt dan op de Noordlaan. Na enkele honderden meters vind je het kantoor op de rechtse kant nr 128 tegenover het Oscar Romercollege aan de verkeerslichten en het zebrapad.

Er is een ruime parking achter het kantoor. Rechts van het kantoor kan je de parking oprijden.
 
Notaris Christiane Denys, Noordlaan 128, 9200 Dendermonde - Tel. 052 22 00 00